Inloggen Gratis Aanmelden
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Je gebruikersnaam is niet je e-mailadres!
Wachtwoord vergeten?
Gratis Aanmelden

Win-Win regeling

Hoe zit dat?

Op SmartPhoneKorting hoef je nooit te verliezen en kun je ALTIJD als winnaar eindigen! Elke gebruiker die een veiling niet wint, kan van deze regeling profiteren, namelijk de “Win-Win regeling”!


Hoe kan dat dan?

Door middel van deze “Win-Win regeling” kunt je je BiedCredits die je hebt opgemaakt inwisselen tegen een korting op het product waarop je hebt geboden! Dus ook al win je de veiling net niet, je kan altijd korting krijgen!

Het BiedCredits pakket dat je aangekocht hebt gaat dan in mindering van het product waarop je geboden hebt!


Hoe werkt dit nu precies?

Je hebt een BiedCredit pakket gekozen waarbij je 500 BiedCredits op je account hebt ontvangen, hiermee maak je een mooie kans om een korting af te dwingen. Vervolgens ben je gaan mee bieden op een veiling waar een iPhone 7 werd geveild.Er zijn nu 2 scenario’s mogelijk, hier volgt een voorbeeld:

1. Gefeliciteerd, je bent de winnaar van deze veiling! Je hebt de iPhone 7 met een hoge korting weten aan te schaffen. Wanneer je de veiling hebt betaald, ontvang je jouw product binnen 24 uur in huis (tenzij anders staat aangegeven)

2.  Een mede gebruiker heeft ook zijn oog op deze veiling laten vallen en is de winnaar geworden. Maar niet getreurd: je kunt dit product nog steeds kopen met de “Win-Win regeling”. Hierbij gaat het bedrag dat je uitgegeven hebt aan een BiedCredits in mindering van de winkelwaarde!


De gedachten hierbij is dat je eerst het product tegen een lagere prijs te winnen. Mocht dit helaas niet lukken dan kun je altijd nog het product kopen! Op deze manier kun je altijd profiteren van een mooie korting en hoef je nooit met lege handen te vertrekken!